Honlapunkon csupa friss, helyi terméket találsz, amelyek biztosan elégedettségedre szolgálnak majd.

A frissesség és a kézműves módszerek miatt egyes termékek ideiglenesen elfogyhatnak, mire rendelésed beérkezik, illetve az átvételnél is érdemes figyelembe venned néhány sajátosságot:

Egyes termelők csak kis mennyiségeket állítanak elő, az ún. kistermelői jogszabály adta lehetőséggel élve. Az ilyen termelő:

  • csak közvetlenül a vevőnek értékesíthetnek, így fizetni csak közvetlenül a termelőnek tudsz. Ilyen esetekben tudsz a honlapon keresztül rendelni, de nem tudsz bankkártyával, vagy más módon az interneten fizetni;
  • csak a termelés helyén, vagy annak 40 kilométeres körzetében, illetve az adott megyében értékesítheti a terméket. Ezen kívül úgy tudsz rendelni, ha magad mész el a termékért.

Vannak olyan termelők is, akik már a szükséges engedélyek birtokában nagyobb mennyiségben állítják elő a termékeiket, megtartva a helyi jelleget és a jó minőséget. Ezektől a termelőktől korlátozás nélkül vásárolhatsz és fizethetsz az interneten keresztül is, és távolabbról is tudsz rendelni. Szintén ez a helyzet a nem élelmiszert előállító termelők esetében.

Előfordulhat, hogy a megrendelésed nem tartalmaz bizonyos költségeket (pl.: szállítási költség), ennek esetleges felmerüléséről a rendelés alapján e-mailben tájékoztatunk. Rendelésed természetesen csak a tájékoztatás után kell majd véglegesítened.

Hírlevél

Közérdekű
Információk

Honlapunkon a Dél-Dunántúl legkiválóbb helyi előállítású termékeit találhatod meg. A honlapot a Dél-Dunántúli Helyi Termék Mintaprogram keretében a Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Nonprofit Kft. üzemelteti.

Kapcsolat

Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Közhasznú Nonprofit Kft.

7621 Pécs Megye u. 4.

Tel.: 0672 510 847 Fax: 0672 310 067

E-mail: helyitermek@deldunantul.hu